Uteritt med storhästarna

Idag stod det uteritt på schemat för min ena storhästgrupp, något som de gärna ville göra trots de mörka molnen på himlen. Den vita var förberedd och fick trampa först i ledet. Han var suuuperseg till att börja med och stod emot, skyggade samt drakblåste tills vi kommit förbi "fallet" vid dammen, sen trampade han på riktigt bra och kändes energisk. Strax därpå började det såklart regna...

Vi bestämde att ta kortaste vägen tillbaka och avsluta lektionen i ridhuset. Gedion är inte särskilt förtjust i regn och ökade tempot mer och mer ju närmare hem vi kom. Jag fick hålla in honom en del för att hästarna (den största 170+ ) skulle hänga med bakom. Knasiga ponny! Men idag var han lika dyr som igår i alla fall och inte sådär snorbillig som förra måndagen när jag red ut.

Efter uteritten blev han ordentligt ompysslad av några av tjejerna i stallet, det gillade han med största sannolikhet! Han fick en fin fläta i manen också som jag lät vara kvar, jag hade ju ändå tänkt göra något åt manen så den hamnar mer på en sida igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus