Avrastning

Jag hade planer för kvällen igår så jag kunde inte rida någon längre stund efter jobbet. Det gjorde inte så mycket heller eftersom jag legat sjuk två dagar och inte var helt fräsch igår. Så det fick bli lite ridning med fokus på lång och låg och att bara komma igenom kroppen litegrann. Tog hoppsadeln och pullartränset just därför eftersom jag bara använder dressyrsadeln och dressyrtränsen när det är lite mer "allvar".

Vi fick lite sällskap i mellanridhuset även idag, men Gedion har inga större problem med det. Han låg snällt kvar och rullade på i en lugn och jämn galopp när jag bad om det. Vi tog lite, lite förvänd galopp också och då märks det att han inte är riktigt lika stark som tidigare, dock körde vi även det i ganska öppen form och i lätt sits för att det inte skulle bli alltför tungt.

Jag försökte filma lite, men tyvärr är ljuset inte särskilt optimalt i mellanridhuset (precis som de flesta ridhus) och jag råkade vinkla kameran lite illa så att det var nog bara halva banan som kom med... Filmen är därmed inte särskilt intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus