Fördömda öga!

Idag har verkligen det mesta krånglat. Det kan jag säga utan att överdriva. Så till sist skulle jag söka tröst hos den vackraste som finns för att upptäcka än mer tråkigheter. Den lilla skrutten lyckades få ett litet sår i nacken igår men idag så var det något vajsing på hans ena öga.

Vid första anblicken trodde jag bara att han stod och halvsov, men när jag närmade mig boxen syntes det att hans högra öga hade runnit massor. Först kom det en snabb och hoppfull tanke om att det bara berodde på blåsten, men det vet jag ju att han inte reagerar på egentligen. Visade sig att ögat var rött och en liten smula svullet också. FAN rent ut sagt.

Bad Veronica kika lite på det också och hon tyckte inte heller det såg så farligt ut utan skickade mig att leta reda på lite ögondroppar som jag körde i (även om det var yyytterst motvilligt från den vitas sida) och det såg faktiskt bättre ut redan på senare på kvällen.

Ska göra om det imorgon bitti igen tänkte jag så får vi se hur det ser ut på eftermiddagen. Kanske kan motionera honom lite lätt imorgon i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus