Ridning av Bing

Som jag skrev i förra inlägget red jag även en av ridskolans ponnyer igår kväll, nämligen Killbarry Bing. En d-ponny som inte är så särskilt sällskaplig i boxen men fungerar fintfint på lektion. Jag har ridit honom några gånger de senaste veckorna för att sätta igång honom innan han började gå lektioner igen efter ett litet uppehåll på grund av skada.

Han är ganska bekväm av sig i ridningen, något som är ganska typiskt för ridskolehästar. De skulle aldrig orka om de gjorde sitt allra yttersta varenda pass i veckan. Han har en ganska... intressant... exteriör och ser knappast ut som att han vet vad dressyrarbete betyder. Men faktum är att han är riktigt trevlig när man suttit på honom ett par gånger. Han lossnar fint i sidorna och följer hjälperna riktigt bra. Han tenderar att krypa in med näsan lite bakom lod (dock inte bakom hand särskilt ofta), men ser man till att han går fram för skänkeln och har en bra framåtbjudning så jobbar han på riktigt bra.

Precis som med Gedion visade jag lite grundläggande ridning och tänk samt några små skutt. Dock inte i dressyrsadel då, utan allroundsadel.



Bings bild på JFKs hemsida. Han är inte så grå längre utan är helt och hållet flugskimmel.

Killbarry Bing
f. 1998
Imp. Irland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus