Uteritt igen, fast med sällskap =)

Egentligen hade jag väl kanske inte tänkt att rida alls idag eftersom jag hade en ganska tung arbetsdag idag men när vädret var så fantastiskt fint tänkte jag att jag ju kunde rida en sväng runt dammen idag också. Jag kunde verkligen inte låta bli, det är ju så härligt att rida nu när det är varmt och skönt men inte massa plågsamma insekter.

Vi fick lite sällskap också av Moa och Osk vilket kanske var tur, Osk är inte alls en sådan fegishäst som Gedion är. Moa visade mig ytterligare en alternativ väg runt dammen så nu kan jag inte mindre än tre ^^

Det var jättetrevligt i alla fall, Osk traskade så glatt på och Gedion var glad att någon annan gick först idag. Vi travade och galopperade några små bitar också och jag inser att jag nog får leta efter ett annat bettalternativ under en övergångsperiod för idag kunde jag inte hålla honom ordentligt. Han blir för stark för mig ute just nu, jag fick ta alldeles för hårt i honom. Får se lite vad jag hittar på, eller om jag får hoppas att det går över av sig självt när han varit ute lite mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus