Vattenskräck!

Gedion är väldigt bra och okomplicerad på många vis, men det här med vatten är verkligen inte hans grej. Om jag kommer med en hink vatten så flyttar han sig undan ifall vattnet skulle bitas.

Ni kan ju då ana att det här med spolspilta verkligen inte är hans grej. Spolspiltan i Vara var ganska bra i och med att det var tre väggar och dubbla grimskaft. Där stod han still även om grimskaften var spända till max. Så, inte uppskattat men tolererat var väl ungefär vad han tyckte.

Senast han blev badad var det hemma hos en vän till mig. Upplägget var lite samma som spolspiltan han var van vid förutom att den saknade vägg bakom honom. Det var om möjligt ännu mindre uppskattat (vilket också kan ha orsakats av att han precis blivit klippt, vilket han inte heller uppskattar) då han till och med vågade veva lite med ett bakben när vattnet nuddade honom. Dock krävs det bara en tillsägelse så står han still sen.

Igår kikade vi på spolspiltan i ponnystallet på Klämmestorp. Det var verkligen inte roligt tyckte han! Detta trots att inget vatten faktiskt nuddade honom, utan vattenslangen var bara igång lite drygt en meter bort. Jag hade en förhoppning om att jag skulle tvätta svansen igår men jag fick inse att han nog behöver lite mer hjälp att vara trygg i vattenspiltan innan drömmen om en vitare svans går i uppfyllelse ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus