Mest bus

Ja, det har det blivit i veckan.

I måndags red jag en liten bana som två av mina elever hade ställt upp med lite koner, bommar och småskutt. De verkade nöjda med att ha fått se mig rida lite och det var kul att göra något lite annorlunda än vad vi brukar.

Tisdag kväll blev det ett dressyrpass där Gedion var så fin. Kändes riktigt, riktigt bra faktiskt. Sådär bra så jag nästan längtade efter att tävla, men nä, den där licensen är så dyr. Men RIKS däremot hade ju varit så jäkla roligt.

Onsdag blev det vilodag.

Nu idag åkte jag upp till stallet lite halvt oförberett när jag fick sms att Gedion hade ett sår. Okej, det såg inte så farligt ut på bilden och hade det varit illa så hade de som såg det säkerligen ringt till mig, men ändå. Jag är vääldigt hönsig när det gäller mitt hjärta. Såret var inte någon fara med heller så jag tänkte att jag lika gärna kunde rida när jag ändå var där, men jag skrittade ett varv eller så innan jag lämnade över ponnyn till att ridas av tre tjejer i hoppspecialen. Lite kommer inom en snar framtid komma upp på Daily Horses, så kika in där! Ponnyn verkade uppskatta buset så det var väldigt kul att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus